söndag 6 juni 2010

Tillbaks till verkligheten igen,,,

ja ha som sagt inte orkat blogga nåt denna vecka för ja ha legat på sjukan, så ja gör en snabb sammanfattning av veckan
de började i måndags att ja fick jätte ont i magen och i ryggen och sen gjorde de så himla ont så ja kunde helt enkelt inte vara kvar hemma, så in på akuten och där va de ju väntan så klart, fick komma in och bli undersökt hittade inget just då, bblev allafall inlagd med dropp och morfinsprutor för att lindra smärtan, och droppet för att ja skulle vara fastande för de kommande undersökningarna,
onsdan vart de gjort en buköversikt, och de hittade inget,
torsdan gjordes de en gastroskopi, och då hittade dom att ja hade gastrit (stavning??) och satte in medicin för de, men ja hade fortfarande sånna fruktansvärda smärtor i ryggen kvar så ja klarade mig inte utan morfinsprutorna så ja kunde inte gå hem, och dom visste inte riktigt varför ryggsmärtorna va så starka för, så på lördan så gjordes de en skicktröntgen och där hittade man inget anmärkninsvärt heller så smärtan komme troligtvis från gastriten, så då fick ja andra mediciner som ja skulle ta istället för morfinet så ja kunde å hem..så nu idag söndag så fick ja äntligen gå hem med smärtor kvar fast absolut inte lika onda och klara mig utan morfin

och ja kan ju säga så här att typ hela min kropp är sönderstucken, känns som dom ha stuckit överallt, händer, armar ben och rumpa..haha..ja ha nog provat de mesta smärtlindrings preparaten och inget funkade typ så de slutade nästan alltid med 2sprutor morfin i benen och en dutt via kanylen i armen (fick lov att ha den i armvecket för dom kunde inte sätta den i handen för blodådern gled bara iväg, och resultatet av de vart sönderstuckna händer och armveck)

nä fy vilken hemsk vecka de ha varit, fast ja måste ju säga att de är verkligen toppen folk som arbetar där , dom va så himla snälla och gulliga..

nä nu måste ta och lägga om min liv till lite mindre stressande..ja är ju verkligen en tokstressad människa, men nu ska de bli slut me de..

och tack alla som ringt eller skickat sms och förlåt för ja inte ha svarat, ja ha verkligen inte orkat...Tack för att ni bryr er de värmer verkligen!!!

2 kommentarer:

  1. fy! låter inte alls kul, men tur som sagt att du hamnade på rätt ställe och att du åkte in! (känner dig och vet hur envis du är haha) jag förstår att du måste haft superont! Krya på dig så ringer jag om nån dag.. jag märker om du orkar prata.. massa krya på dig kramar från oss!!

    SvaraRadera
  2. haha.. japp envis är de rätta ordet, de va andres som tjatade på mig att fara in så hade inte han tjatat så hade ja säkert väntat nån dag till..ja man är ju dum så utsätter sig för plågeri i onödan

    SvaraRadera