fredag 3 september 2010

Didriksons

Didriksons

Bäst i test..

de är kankse en sån här man ska satsa på???

6 kommentarer:

  1. Skulle vara intressant att se testen. Vilka var de andra märkena??? Och hur mycket kostar de i förhållande till Didriksons? För det är inte heller ett märke som är gratis.

    SvaraRadera
  2. jo ja köpte tidningen och de va allt från polarn och pyret, isbjörn(fd nanook) hm och några andra märken, och ja tyck didriksson inte va så fasligt dyr, 899kr för en overall, de kostar ju kappahls också och bara 200kr dyrare än lindex och Hms också, medans pop kostar 1295,och isbjörn kostar 1895, didrikson hade bäst slitstyrka mot de andra modellerna och de är ju en stor fördel

    SvaraRadera
  3. Aha!
    Fy vad dyrt det börjar bli!!!
    Säger en snåljåp :D
    Men Didrikssons är ju snygga också. Och bra.
    Så det kanske är nåt att satsa på.
    Jag håller tummarna för att Marvin kan ha samma overall som förra året. Måste prova den nu. Emilio kör på Marvins gamla.

    SvaraRadera
  4. ifjol hade ebba en didrikssons som jag köpt på naturkompaniet! superbra! de ända var att dragkedjan inte höll sig uppe alla ggr men varm och slitstark!!

    SvaraRadera
  5. jo de är ju därför ja känner att man vill ha en slitstark så den kanske håller till nästa barn också,

    Isabell: va störande att inte dragkedjan höll sig uppe, gick du inte tillbaka och klagade da?? de skulle ja gjort

    SvaraRadera
  6. till saken tillhör att ebba kunde ha den i 2 vintrar och de var på slutet av den andra vintern som den krånglade så jag orkade inte gå tillbaka då...hade den krånglat tidigare hade jag gått tillbaka!

    SvaraRadera