måndag 6 september 2010

Höst..

nu är de fasiken höst och med de innebär de mycket att göra..ha så himla mycket att göra just nu och de är de enda som gnager mig, kan inte ens sova för ja tänker bara på hur ja ska lägga upp morgondagen... måste nog ta och skriva en lista..de är riktigt bra..Listor...så bruka vi jobba efter på jobbet också, då se man liksom vad man har gjort och vad som är kvar att göra..

men idag har ja börjat beta av listan, imorse hann ja ta ner halva sommarhagen, kunde inte göra mer för ja hade inget ja kunde rulla upp tråden på, och på eftermiddan så skottade ja in gruset i lösdriften, så då va de klart, nu är de bara ungefär tusen saker kvar...hmm..

måste fixa en vetrinärtid till ruben också, han har en stor foderficka som måste rengöras med jämna mellanrum..eller ja ha ju igentligen bokat en tid på kliniken men ja ha lite ångest eftersom de verka vara många som inte tycker hon är bra, så ja funderar på att kolla med några andra istället och finns de ingen tid hos dom så måste ja ju ta den här tiden..jaja.. ja få kolla runt imorrn..ja måste iväg och rengöra den snarast efetrsom ruben inte kan äta helt hundra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar